Fietsen over Wieringen

Datum: 
woensdag, 29 september 2021
Tijd: 
13:30 uur
Locatie: 
Start vanaf de parkeerplaats van de ALDI in Hippolytushoef

Vanmiddag is onze laatste fietsmiddag van het seizoen. We fietsen een route die uitgezet is door Joke en Tineke. Je hoeft je niet aan- of af te melden, kom op tijd naar de startplaats.

Ledenavond met Henk Dillerop

Datum: 
maandag, 11 oktober 2021
Tijd: 
20:00 uur
Locatie: 
Dorpshuis Hippolytushoef, Kerkhofsteeg 2-4, Hippolytushoef

Deze eerste avond dit jaar komt er voor velen een "oude bekende", namelijk de heer Henk Dillerop, gepensioneerd rechercheur tot gevangenisdirecteur, dichter en beeldend kunstenaar en bekleed hij diverse bestuursfuncties in Friesland. Ook in kunstkringen is hij heel bekend en heeft jaren, samen met zijn vrouw, galerie Van Henken in Leeuwarden gehad. We weten dat hij met passie en veel humor kan vertellen. Hij gaf toen al aan nog lang niet uitgesproken te zijn en komt heel graag weer over de Afsluitdijk om ons te bezoeken.

Boekbespreking

Datum: 
maandag, 25 oktober 2021
Tijd: 
09:30 uur
Locatie: 
Ten huize van Tiny Miedema op Stroe

Vanmorgen bespreken we het boek "De val van Thomas G." geschreven door Nelleke Noordervliet. Uitgever Thomas G. heeft een controversieel boek uitgegeven waarover in de media veel ophef ontstaat, kort daarna overlijdt hij en gaar een onderzoeksjournalist uitzoeken wat er precies gebeurd is. 

Ledenavond met Vrolijk Entertainment

Datum: 
maandag, 11 april 2022
Tijd: 
20:00 uur
Locatie: 
Dorpshuis Hippolytushoef

De laatste ledenavond van het seizoen 2019/2020 is i.v.m. het coronavirus geannuleerd en eerst verplaatst naar de eerste avond van het seizoen 2020/2021, later weer verplaats naar de laatste avond van het seizoen 2020/2021 maar weer verplaatst naar de laatste avond van het seizoen 2021/2022.  We beginnen het seizoen dus met een avond vol muziek, humor en amusement. Marc Vrolijk gaat terug naar de tijd waarin afwassen nog heel gewoon was. Iedere dag verdwenen hele stapels vuile vaat in het hete sop. Onder luid gezang werd de klus geklaard.