Wandelen over Wieringen

Datum: 
woensdag, 23 september 2020
Tijd: 
13:30 uur
Locatie: 
Start vanaf de parkeerplaats van de ALDI in Hippolytushoef

Vanmiddag wandelen we vanaf het parkeerterrein van de ALDI een wandeling van ongeveer 6 km. Je hoeft je niet aan- of af te melden, kom op eigen gelegenheid naar het startpunt. Wil je ook meewandelen en heb je daar vragen over neem dan contact op met Joke Stoop, tel. 591840.

Fietsen over Wieringen

Datum: 
woensdag, 30 september 2020
Tijd: 
13:30 uur
Locatie: 
Start vanaf de parkeerplaats van de ALDI in Hippolytushoef

Deze laatste woensdag van de maand staat er weer een fietstocht op ons programma van ongeveer 25 km. Onderweg drinken we koffie/thee met wat lekkers op een terras. We starten om half twee vanaf de parkeerplaats bij de ALDI in Hippolytushoef. Je hoeft je niet aan- of af te melden, wie mee wil komt op tijd naar de startplaats. Wil je eventueel van te voren nog inlichtingen, bel dan even met Joke, telefoon 591840.

Ledenavond met Vrolijk Entertainment

Datum: 
maandag, 12 april 2021
Tijd: 
20:00 uur
Locatie: 
Dorpshuis Hippolytushoef

De laatste ledenavond van het seizoen 2019/2020 is i.v.m. het coronavirus geannuleerd en eerst verplaatst naar de eerste avond van het seizoen 2020/2021 en later weer verplaats naar de laatste avond van het seizoen. We sluiten het seizoen dus af met een avond vol muziek, humor en amusement. Marc Vrolijk gaat terug naar de tijd waarin afwassen nog heel gewoon was. Iedere dag verdwenen hele stapels vuile vaat in het hete sop. Onder luid gezang werd de klus geklaard. Achter het aanrecht passeerde het ene na het andere lied de revue.