Ledenavond - Voorlichting inbraakpreventie

Datum: 
maandag, 19 oktober 2020
Tijd: 
20:00 uur
Locatie: 
Dorpshuis Hippo, Kerkhofsteeg 2 te Hippolytushoef

Vanavond ontvangen we als gastspreker Evert Jansen. Als ex-inbreker weet hij als geen ander hoe hij zich razendsnel de toegang tot andermans woning verschaft. De aangewezen persoon dus om ons uit te leggen hoe een inbreker denkt. Maar nog belangrijker: hoe we een inbraak kunnen voorkomen. In samenwerking met gemeentes, politie, BOA's en buurtorganisaties geeft Evert in veel plaatsen inbraakpreventieavonden. Daarvoor heeft hij veel tips die we vanavond zullen zien en horen.

Ledenavond - Yukon Goldrush

Datum: 
maandag, 09 november 2020
Tijd: 
20:00 uur
Locatie: 
Dorpshuis Hippo, Kerkhofsteeg 2 te Hippolytushoef

In een kleine twee uur neemt Jolanda Linschooten ons mee op een 60 dagen durende tocht dwars door de Canadese wildernis. Samen met echtgenoot & thrillerauteur Frank van Zwol en hun husky Herschel, volgde ze het spoor van de goudzoekers uit 1898 vanuit Alaska te voet over de Chilkoot Pass, voer 900 km. per kano over de Yukon River naar Dawson City en liep 400 km. door de onbewoonde Ogilvie Mountains. In het laatste deel van de tocht worden Linschooten en Van Zwol door een ongeplande survival keihard met zichzelf geconfronteerd.

Ledenavond met Vrolijk Entertainment

Datum: 
maandag, 12 april 2021
Tijd: 
20:00 uur
Locatie: 
Dorpshuis Hippolytushoef

De laatste ledenavond van het seizoen 2019/2020 is i.v.m. het coronavirus geannuleerd en eerst verplaatst naar de eerste avond van het seizoen 2020/2021 en later weer verplaats naar de laatste avond van het seizoen. We sluiten het seizoen dus af met een avond vol muziek, humor en amusement. Marc Vrolijk gaat terug naar de tijd waarin afwassen nog heel gewoon was. Iedere dag verdwenen hele stapels vuile vaat in het hete sop. Onder luid gezang werd de klus geklaard. Achter het aanrecht passeerde het ene na het andere lied de revue.