Fietsers op een boerenpad op Wieringen

De wandel- en fietsclub heeft elke woensdagmiddag een wandeltocht op Wieringen en/of Wieringermeer op haar programma staan van ongeveer 6 kilometer. Deze wekelijkse route start om 13:45 uur vanaf parkeerplaats 't Wierholt aan de Sluisgatweg, bij het Robbenoordbos. Wekelijks wordt er ook een korte route van ongeveer 2,5 kilometer gelopen in Hippolytushoef. Deze start om 14:00 uur bij Diet.

Op iedere eerste woensdag van de maand wordt er een andere route gelopen, in of buiten Wieringen. Deze route wordt telkens door twee andere dames van de fiets- en wandelclub georganiseerd zodat het telkens een verrassing is waar we heen gaan. Na deze bijzondere wandelingen wordt er nog even gezellig met elkaar koffie gedronken.

In de zomermaanden, vanaf mei t/m september, op de laatste woensdag van de maand, wordt er een fietstocht georganiseerd van ongeveer 25 tot 30 kilometer. De start is om 13:30 uur vanaf het parkeerterrein van de ALDI in Hippolytushoef. Dan wordt ook onderweg of op het eindpunt nog gezellig met elkaar koffie gedronken of een ijsje gegeten.

Wilt je meewandelen of fietsen? Kom dan naar de startplaats of neem contact op met Boukje, tel. 511510 (wandelen) en/of Diet, tel. 591552 (kort wandelen), Tineke, tel. 591341 en/of Joke, tel. 591840 (fietsen).